Najbolji regionalni mladi DJ talenti na Garden of Dreams festivalu

Najbolji regionalni mladi DJ talenti na Garden of Dreams festivalu
76
Klix.ba
12.6.2019. u 10:10
1
komentara
76

dijeljenja
Najbolji regionalni mladi DJ talenti na Garden of Dreams festivalu
Za devet dana počinje Garden of Dreams, a prvo izdanje festivala pružit će priliku za jedanaest mladih i neafirmisanih DJ-eva da zasviraju u kultnom sarajevskom klubu Silver & Smoke.
Radno je bilo protekle sedmice u studijima bosanskohercegovačkih DJ-eva i producenata Ahmeda Talovića - A Skitzo i Feđe Knajdla koji su morali preslušati 58 pristiglih muzičkih setova talentovanih DJ-eva iz cijele regije koji su se prijavili na konkurs GoD presents Silver & Smoke Talents Floor i odabrati jedanaest najboljih! Tako će na cjelovečernjem programu u subotu, 22. juna nastupiti: Davud Kukić - Dawud, Mirsad Sijamija – Chupo, Adnan Musabašić – Antares, Ena Smajić, Sara Stambol, Ismar Vehabović, Alexander Žeželj – Aztech, Ivan Kovač – Kovach, Lana Malinović – Lanna i Luka Ćurguz – Luka.

Čak deset izvođača dolazi iz Banje Luke, Doboja, Sarajeva, Pala i Zenice, dok jedina predstavnica izvan naše zemlje dolazi iz Novog Sada i ima samo 13 godina.

"Muziku volim od malih nogu, a DJingom sam počela da se bavim pre 6 meseci na sugestiju moje majke koja mi je i najveća podrška", kazala je Lanna koja će nakon Garden of Dreams festivala nastupiti i na festivalu EXIT kao najmlađi muzičar koji je do sada nastupio na ovom najvećem regionalnom festivalu.Prvo izdanje Garden of Dreams festivala obećava predivno audiovizualno putovanje u idealnoj atmosferi za druženje i zabavu. Festival će na tri kultne lokacije u Sarajevu ugostiti vrhunske performanse muzičara iz regije i svijeta, kao što su: Alican, Lehar, Murat Uncuoglu, Musumeci, Olderic, OXIA, Pional, Ruede Hagelstein, Qubica, Yotam Avni, After Affair, DJ Jasmina, G. Edd, Kristijan Molnar, Torres i mnogi drugi.

Još uvijek nije kasno da postanete dijelom ovog uzbudljivog događaja. Festival traje od 21. do 23. juna, a ulaznice obezbijedite putem sistema Kupikartu.ba i njihovim prodajnim mjestima te u Articoolisan shopu u Sarajevu.

Trenutno su u prodaji paketi ulaznica po cijeni od 69 KM koji omogućavaju ulaz na sve dane festivala, te ograničen broj pojedinačnih ulaznica po cijeni od 35 KM koje nestaju munjevitom brzino. Ulaz na Garden of Dreams talents floor u klubu Silver&Smoke je besplatan za sve sa festivalskom ulaznicom, odnosno 7 KM za posjetioce bez festivalske ulaznice.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...