Nektar OK Fest
0

Na Tjentištu bukirani hotelski kapaciteti, pogledajte aktuelnu ponudu OK kampa

Klix.ba
Samo dva dana bila su dovoljna da svi smještajni kapaciteti na Tjentištu za vrijeme održavanja ovogodišnjeg Nektar OK Festa budu bukirani.

Oni najbrži i oni koji su imali najviše sreće uspjeli su da osiguraju svoje mjesto u hotelu i paviljonima na Tjentištu, te da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa koji su, osim smještaja, podrazumjevali i prijevoz, rafting, planinarenje i ulaz na sva tri festivalska stagea.

I oni najvjerniji OK kamperi ugrabili su priliku i u okviru super ponude za samo 25 KM osigurali svoj OK kamp paket koji im omogućava trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva festivalskom programu na sva tri stagea. S obzirom na to da je i ograničeni broj OK kamp paketa u superponudi rasprodat, od danas je pušten u prodaju novi kontigent OK kamp paketa po cijeni od 30 KM, a ova odlična ponuda bit će aktuelna do kraja marta.

Kako je OK kamp mjesto najbolje zabave, druženja i pozitivne energije, za kampere su obezbjeđeni svi potrebni uslovi za ugodan boravak u prirodi, kao i ponuda dodatnih sadržaja, tako da će svi oni koji su zainteresovani za uživanje u raftingu Tarom i planinarskim šetnjama u NP Sutjeska biti u prilici da se prijave na iste za vrijeme trajanje festivala u samom OK kampu.

Za najbolje dnevne zabave u OK kampu zaduženi su Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program, Orthodox Celts, Ritam nereda, dok će se za odličnu atmosferu u večernjim satima na Jägermeister main stageu pobrinuti: Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S. i Elemental.

Sve info o preostalim OK paketima koji nude boravak u OK kampu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala.