{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na koncert njemačkog Kraftwerka u Sarajevo stižu i roboti

Klix.ba
17.1.2018. u 12:44
52
15
Na koncert njemačkog Kraftwerka u Sarajevo stižu i roboti
52
Na koncert njemačkog Kraftwerka u Sarajevo stižu i roboti
Jedan od najznačajnijih bendova u historiji popularne muzike, njemački Kraftwerk će na prvom sarajevskom koncertu nastupiti u dvije postave.
Prvu postavu činit će članovi Kraftwerka Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert i Falk Grieffenhagen dok će drugu Kraftwerkovu postavu činiti četiri robota, identična članovima benda, koji će tokom izvođenja čuvenog singla The Robots zamijeniti na pozornici članove Kraftwerka.

Publiku 25. februara u dvorani Mirza Delibašić, na koncertu Kraftwerka očekuje audio-vizuelni show do sada neviđen u Bosni i Hercegovini koji će, osim vrhunskog zvuka, odlikovati i najsavremenija 3-D tehnologija koja će biti korištena za 3-D efekte, omogućavajući potpuno uživanje u ovom audio-video spektaklu.

Kraftwerk već godinama izbjegava pojavljivanje u medijima, a u slučaju rijetkih intervjua, novinari "razgovaraju" sa robotom Ralfa Hüttera, jednog od osnivača Kraftwerka.

Koncert u Sarajevu organizira agencija Gramofon, a Kraftwerk u Bosnu i Hercegovinu dolazi nakon koncerata u ljubljanskoj dvorani Tivoli i beogradskoj Areni, a prije koncerta koji će održati u Skoplju.

Ulaznice za koncert Kraftwerka mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba po early bird cijeni od 34 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: