Muzika
0

Na Holiday Marketu proslava Nove godine sa Selam Tufekčić Triom

FENA
Selam Tufekčić & Band
Selam Tufekčić & Band
Coca Cola Sarajevo Holiday Market i posljednjeg dana 2013. godine nudi razne sadržaje kojima će prigodno biti obilježen kraj odlazeće godine.

Svi oni koji još uvijek nisu kupili poklone za svoje najbliže, mogu ih pronaći i danas među bogatom ponudom izlagača trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Najmlađi će moći uživati u Argeta Junior Play House igraoni i družiti se s maskotama u 14 sati na otvorenoj Happy :))) Stage bini.

Najbolji provod za najluđu noć u godini će i ovog puta biti u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, gdje će nastupiti Selam Tufekčić Trio.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market nastupajuću Novu godinu želi čestitati svim posjetiteljima premijernim prikazivanjem spota za pjesmu 'Vrijeme želja', koju izvodi Đorđe Jovančić i dječiji hor škole pjevanja Basics.

Jučer su posjetitelji trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa uživali u još jednom danu ispunjenom raznovrsnim aktivnostima.

Djeca su se igrala u Dječijem paviljonu, dok je nešto starije posjetitelje na otvorenoj Happy :))) Stage bini zabavljala mlada pjevačica Lejla Čaušević. Sarajevsko pivo Holiday Pub ponovo je bio centar dobrog provoda uz Pink Panther Band, koji su se pobrinuli da atmosfera bude maksimalno zagrijana.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.