Muzika
0

Sponzorirani članak / Na Beer Festivalu najposjećeniji šator Sarajevske pivare: Odlične reakcije na kvalitet Sarajevskog

Sarajevska pivara d.d. i ove godine je učestvovala na već tradicionalnom Sarajevo Beer festivalu, a posjetitelji šatora ove domaće pivare uživali su u Sarajevskom koje se ponovo proizvodi po proslavljenoj staroj recepturi.

"Sarajevsko je domaći, lokalni proizvod i na neki način se smatramo ovdje domaćinom. U Sarajevskoj pivari smo od početka godine napravili brojne izmjene, među kojima su i vraćanje starog dobrog okusa i kvaliteta, te prelazak na nove etikete. Smatramo da je Beer festival bio odlična prilika da još jednom upoznamo konzumente s našim aktivnostima. Prezadovoljni smo posjećenošću našeg šatora tokom Beer festivala, ali nas posebno raduju izuzetno pozitivne reakcije konzumenata na kvalitet piva", rekao je marketing menadžer Sarajevske pivare d.d. Adnan Kamber.

Za posjetitelje šatora Sarajevske pivare d.d. pripremljeni su raznovrsni i zanimljivi sadržaji te nagradne igre. Osim Sarajevskog svijetlog i tamnog točenog piva, u ponudi su bili i Sarajevsko premium, bezalkoholno i radler.