Koncert solidarnosti
0

Muzičke zvijezde u Banjoj Luci pjevale za Jadranku Stojaković

Piše: D. T.
(Foto: Klix.ba)
Pod motom “Ima neka tajna veza” sinoć je u prepunoj dvorani Borik u Banjoj Luci održan veliki koncert solidarnosti za poznatu kantautorku Jadranku Stojaković, a sva prikupljena sredstva bit će utrošena na liječenje ove priznate umjetnice koja se liječi od povrede koju je zadobila na koncertu u Tokiju.

Dvoiposatni spektakl otvorila je upravo Jadranka Stojaković sa svojim hitom “Ima neka tajna veza”, a nakon toga na bini su počeli da izlaze proslavljeni, ali i mladi muzičari iz svih krajeva regiona. Jadranki su podršku putem video linka dali Zdravko Čolić i Goran Bregović, a pismo podrške uputio je i proslavljeni kompozitor Kornelije Kovač.

U Banjoj Luci su sinoć bili i Kemal Monteno, Mladen Vojičić – Tifa, Seid Memić – Vajta, Kiki Lesandrić, Sergej Ćetković, Zijo Valentino, Bojan Marović, Bilja Krstić, Maja Odžaklijevska, Ognjen Radivojević, Amir Kazić – Leo, Željko Vasić, Žak Houdek, Igor Vukojević, grupa “Regina” i mnogi drugi.

Umjetnici, koja je svoju slavu sticala širom bivše Jugoslavije podršku su dali i pjevači koji su prve estradne korake započeli u gradu na Vrbasu. Među njima su bili Maja Tatić, Romana, Marija Šestić, Boris Režak, Dado Glišić.

Jadranka Stojaković trenutno se liječi u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Doktor Miroslav Zotović” u Slatini kod Banje Luke, od povrede vratnog dijela kičme koju je zadobila na koncertu u Tokiju.