{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Muzička scena Kaktus: U petak nastupaju Erogene zone i S.P.U.K.

22.4.2013. u 10:05
40
1
Muzička scena Kaktus: U petak nastupaju Erogene zone i S.P.U.K.
40
Muzička scena Kaktus: U petak nastupaju Erogene zone i S.P.U.K.
Četvrti koncert u okviru projekta Muzička scena Kaktus zakazan je za petak, 26. aprila.
U protekle tri sedmice su u amfiteatru Doma mladih u okviru ovog projekta održana tri odlična koncerta, na kojima su nastupili Billy Andol i Basheskia & Edward EQ, Sniženo vladanje i Letu Štuke te Velahavle i DJ-evi El Karinho i Djarmah.

Na sljedećem koncertu, posljednjem u mjesecu aprilu, će u amfiteatru Doma mladih nastupiti sarajevska grupa Erogene Zone, uz podršku mladog sastava S.P.U.K. (Sreća pojedinca – Uspjeh kolektiva). Ulaznice za ovaj događaj, koji počinje u 20 sati i 30 minuta, koštat će 10 KM, u što je uračunata i konzumacija pića u iznosu od 2 KM.

Podsjećanja radi, projekat Muzička scena Kaktus pokrenut je sa namjerom oživljavanja tradicije nekadašnjeg kultnog kluba Kaktus, koji je do 1992. godine egzistirao u sklopu Doma mladih i gdje su svoje prve nastupe imali brojni, danas etablirani bh. izvođači.

U predstojećem periodu će u Domu mladih biti održano još 11 koncerata, na kojima će nastupati afirmirani bh. muzičari, ali će svoju priliku da se predstave publici dobiti i bh. bendovi nove generacije. Na svakom koncertu će nastupiti po jedan afirmirani bend / izvođač, najmanje jedan bend / izvođač u usponu, te DJ-evi koji će publiku zabavljati prije početka, u pauzama i na kraju koncerata.

Izvođači koji će nastupiti u okviru Muzičke scene Kaktus u mjesecu maju bit će uskoro najavljeni.

Sponzori projekta Muzička scena Kaktus su Sarajevsko pivo, Coca-Cola i Jaegermeister, a medijski partneri su Antena Sarajevo, Klix.ba i Sarajevo Navigator.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: