Kladioničarska ponuda
0

VIDEO / "Munja i grom" sa malim šansama u Oslu

Sarajevo-x.com
Vukašin Brajić
Vukašin Brajić
Za razliku od velikih očekivanja organizatora BH Eurosonga, koji svake godine čvrsto vjeruju da će naredne godine ovo takmičenje biti organizovano u našem glavnom gradu, kladionice širom svijeta koje su u svoju ponudu uvrstile klađenje na pobjednika ne daju previše šansi Vukašinu Brajić i pjesme "Thunder and Lightning".

Najviše šansi Vukašinu dala je poznata britanska kladionica William Hill koja je na prvo mjesto našeg predstavnika ponudila koeficijent 66.

Ko vjeruje u Vukašinovu pobjedu na kladionici Boylesports mogao bi zaraditi prilično novca. Naime, bookmakeri ove kladionice na pobjedu naše zemlje postavili su koeficijent 126.

Tek je nekoliko zemalja koje na kladionicama kotiraju lošije od naše zemlje. Iza Bosne i Hercegovine nalaze se još samo Slovenija sa koeficijentom na pobjedu od 201, te Makedonija i Poljska kojima su kladionce dale minimalne šanse za pobjedu.

Prema William Hillu najviše šanse za pobjedu ima Izrael kojeg predstavlja Harel Skaat sa baladom Milim. Koeficijent na pobjedu Izraela je 5. Koeficijent na Azerbejdžan je 11 i oni su drugi na listi zemalja koje imaju najveće šanse za pobjedu.