|

Muharem i Snježana kao Laka i Lela u spotu za "Poželjenje"

Muharem i Snježana kao Laka i Lela u spotu za "Poželjenje"
12
Klix.ba
5.12.2014. u 12:44
3
komentara
12

dijeljenja
Kao što smo već navikli, Laka i Lela nam jednom godišnje serviraju novi hit koji se ubrzo nađe na svim domaćim top listama i osvoji srca njihove vjerne publike. Ovoga puta u pitanju je singl koji nosi naziv "Poželjenje".


Pjesma je snimljena u kantri elektronskom stilu i govori o unutrašnjem proživljavanju želje za nekim, ljubavne čežnje koja obično ostane neizgovorena.

Autor teksta i muzike je Laka, aranžman potpisuju Dino Šukalo i Laka, a za miks je odgovoran Alan Omerović.Produkciju spota za pjesmu Poželjenje, koji će premijerno biti emitovan na MTV-u, kao i do sada potpisuje sarajevska agencija Fabrika. Spot je snimljen u prostorijama udruženja "Centar za zdravo starenje" u Sarajevu čiji članovi su, također, učestvovali u snimanju. Glavne uloge u spotu ovoga puta nisu Laka i Lela, već njihovo poželjenje otjelovljuju glumci/natruščici Muharem Vajzović i Snježana Avdić.Režiju spota potpisuje Salem Kapić-Kantardžić, direktor fotografije je Erol Zubčević, montirao ga je Antonio Ilić, a kostime su radile Ina Arnautalić iHatidža Nuhić (JaJe). Za šminku je bila zadužena Maja Talović, a za frizuru Eldin Nuhić.
Autor fotografija je Velija Hasanbegović."Poželjenje" premijerno pogledajte na MTV-u u ponedjeljak, 08.12.2014. u 20 sati.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...