Muzika
11

Mucha Lucha Week: Kickback Thursday i Club night Saturday

Klix.ba
Nakon sjajnog prošlog četvrtka i subote uz vrhunske strane i domaće goste, Mucha Lucha je ove zimske sezone krenula sa daljim radom, a pred nama su dva dana koja će biti obilježena dobrom zabavom i plesom.

Ovog četvrtka i subote Mucha Lucha sprema još dva sjajna derneka u njihovom novootvorenom prostoru na dobro poznatoj lokaciji, Kotromanića br. 48. U pitanju je Mucha Lucha Week gdje će večeras, 27. novembra na ML Kickback Thursday nastupiti Said5, a u subotu na ML Clubnightu, za muziku će biti zaduženi Hator Master, I. Selektion i Mr. Mehikano.

Večerašnja noć će biti obilježena hip-hop, r'n'b i reggae ritmovima, a u subotu pod etiketom house i nu disco. Do kraja godine Mucha Lucha ekipa planira uraditi još par dobrih partyja, uključujući i novogodišnji party gdje pripremaju, kako kažu, "baš dobru zabavu". Svi podaci će se ubrzo biti dostupni na njihovom Facebook pageu.

Ulaz se večeras neće naplaćivati, dok će u subotu iznositi 5KM, a karta će se moći kupiti na samom ulazu. Tu je i nezaobilazni Mucha Lucha free food corner.

Party večeras i u subotu počinje u 21 sat, a više informacija pronađite ovdje.