{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mucha Lucha Sunday All Day party i priprema za Summer Fest

1.8.2014. u 13:53
143
Mucha Lucha Sunday All Day party i priprema za Summer Fest
143
Mucha Lucha Sunday All Day party i priprema za Summer Fest
Foto: Mucha Lucha/Facebook
U nedjelju, 3. augusta 2014 ispred caffe bara Hag (na adresi Kotromanića 48), bit će održan još jedan Mucha Lucha Sunday All Day party.
U pitanju je cjelonedjeljna varijanta partyja na otvorenom, koji će ujedno biti i promotivni party nadolazećeg Mucha Lucha Summer festa / 2014 koji će se održavati u periodu od 15. do 23. augusta 2014. na istoj lokaciji.

"Mucha Lucha organizuje devetodnevni / cjelodnevni muzički maraton u okviru kojeg će ugostiti muzičare iz regiona i svijeta. Pripremili smo jako dobar i bogat muzčcki program, tu su DJ-evi i koncertne izvedbe, a naša vrata će u tom periodu biti otvorena od 17 sati", ističu organizatori.

U sklopu Mucha Lucha Summer Festa, Mucha Lucha će ugostiti i nekoliko izložbi, te promo štandove sarajevskih dizajnera. Na Sunday All Day partyju, 3. augusta, za muzičku će selekciju biti zadužen gost iz Česke, DJ - Cut Dem, te lokalna podrška: Mr. Mehikano, I. Selektion i Deadly Wedley.

Sunday All Day počinje u 13 sati, a tu je i nezaobilazni Mucha Lucha besplatni roštilj.Mucha Lucha je projekt Damira Muminagića aka DJ Mr. Mehikano, Srđana Radanovića i Meše Pašića. Organizacija je nastala krajem 2010. godine, a glavni cilj Mucha Luche je bio na mjesečnoj osnovi organizirati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu.

Da bi se ova klupska dešavanja izdvojila od nekih drugih, Mucha Lucha se fokusira i na dovođenje muzičara iz cijelog svijeta da sviraju i druže se zajedno sa lokalnim umjetnicima.

Krajnji cilj organizacije je jednostavan – stvoriti prepoznatljiv i održiv brend koji funkcionira kao Mucha Lucha (eat-drink-dance) kako bi se mlade populacije kroz zabavu educirale o različitim muzičkim žanrovima, te kako bi se obogatio sarajevski kulturni program.

Sve novosti Mucha Luche možete pratiti na oficijelnom Facebook pageu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: