Muzika
14

Mucha Lucha party posvećen devedesetima

Klix.ba
Mucha Lucha u subotu, 6. decembra 2014. godine, na adresi Kotromanića br. 48, u svom novootvorenom prostoru ponovo organizuje tradicionalni party posvećen devedesetima.
Kao i prethodnih godina, Mucha Lucha svoje posjetitelje ponovo vodi unazad u vrijeme hitova devedesetih sa pažljivo odabranom dance muzikom uz specijalno uređen prostor i projekcije.

Prvi dio večeri je rezervisan za hip hop/rnb, dok u nastavku slijedi dance muzika devedesetih. Za muziku te večeri su zaduženi El Camino Da Sensei (90s HipHop/RnB hits), Mr. Mehikano (90s dance/rave hits) i Gogo Ba (90s dance/rave hits).

"Mucha Lucha vas ohrabruje da nam se u subotu pridružite odjeveni u stilu devedesetih, a za dodatni motiv, ka što smo i najavili, bit će i specijalno uređen fotokutak, gdje će se svi odjeveni u nekoj 90's kombinaciji moći prijaviti i fotografisati, kako bi automatski učestvovali u borbi za naj 90's outfit i novčanu nagradu u iznosu od 100 KM, koju će osvojiti fotografija sa najviše lajkova na našoj stranici. Naš fotograf će biti tu na zadatku da slika sve vas koji se prijavite u fotokutak, koji će biti otvoren u periodu od 20:00 do 24:00", kažu iz Mucha Luche.

Karte za ovaj event će se moći kupiti na samom ulazu po cijeni od 5 KM, a više informacija pronađite ovdje.