Muzika
81

Mucha Lucha Club Night Special

Klix.ba
Mucha Lucha je počela zimsku sezonu i sjajnim partyjima u velikom novotvorenom prostoru na svojoj stalnoj lokaciji caffe bara Hag, odakle su i počeli svoj rad.

Na adresi Kotromanića br. 48 Mucha Lucha ekipa je odlučila dodatno obogatiti muzički sadržaj za svoju vjernu publiku, uz odličan party svakog vikenda, kako sa stranim, tako i sa gostima iz regiona te domaćim izvođačima. Svi datumi do Nove godine su već bukirani i muzički plan i program je izuzetno dobar, a to će za nekoliko dana biti objavljeno i na Mucha Lucha Facebook pageu i web stranici.

Četvrtak je novi dan u sedmici namijenjen za Mucha Lucha clubbing. Već od narednog četvrtka Mucha Lucha dovodi vrhunskog izvođača iz Engleske, a ove subote, 15. novembra, spremaju, kako kažu, pravu poslasticu. U saradnji sa Perfect Kiss organizacijom, u goste dolazi kanadski muzičar ENSH koji će sarajevskoj publici predstaviti svoj zanimljiv live act. Pored Ensha dolazi i DJ koji u sklopu svoje evropske turneje stiže i u Sarajevo - a riječ je o HipHop-reggae-Jamaican Bass, sjajnom producent i DJ-u Maxu Rubadubu. I to nije sve, tu je još ekipa iz tuzlanskog FMJAM-a, Baga Sound. Radi se o dvojcu Emir / DJ Soul i Mire, kao i MC Sassja, koja svojim prepoznatljivim reggae-dub-dancehall stilom pravi čudo u muzici! Tu je i lokalna podrška Mr. Mehikano.

Karta će se moći kupiti po cijeni od 7 KM (od 21:00 do 23:00 sata) i 10KM (poslije 23:00 sata), a party će trajati do 04:00. Naravno, tu je i specijalni food corner za ovu noć koji će biti kao i uvijek besplatan.

"Očekuje vas izuzetno mnogo sadržajnih, interesantnih, specijalnih i naravno vrlo zabavnih večeri sa Mucha Lucha programom, krenuvši od ove subote!", ističu organizatori.

Više informacija o ovom događaju pronađite na oficijelnoj Facebook stranici eventa.