Muzika
142

Mucha Lucha Club Night: Chunky iz Velike Britanije dolazi u Sarajevo

Klix.ba
Naredni Mucha Lucha party održat će se u četvrtak, 20. novembra, u caffe baru Hag u Sarajevu.

"Krenuli smo sa zimskom sezonom i uspjeli smo bukirati još jednog sjajnog gosta iz Velike Britanije koji će na svojoj mini turneji po Balkanu završiti i kod nas! U pitanju je velika faca UK bass scene i jedan od rezidenata Soundwave i Outlook Festivala na hrvatskoj obali - Chunky!", kažu iz Mucha Luche.

Pjevač, MC host, producent i DJ Chunky zauzima jedinstveno mjesto na novoj britanskoj underground muzičkoj sceni. Pravo iz Zimbabvea, odrastao u Manchesteru, rezident popularnih večeri u britanskim klubovima: Hoya Hoya, Riot Jazz, Hit & Run i True Tiger.

Svoj tinejdžerski talent MC hosta do producenta i DJ-a, Chunky prezentuje udruživanjem kroz Problem Child i MC's In The Mix, do priznatog samostalnog EP izdanja za londonsku kuću SWAMP81.

Pored njega, na Mucha Lucha partyju će nastupiti A Skitzo i DJ beogradskog dvojca VIP, Jung B uz lokalnu podršku Mr. Mehikana.

Party će startati u 21:00 i trajat će do 04:00. Party će se održati na svima poznatoj lokaciji, Kotromanića br. 48, u novootvorenom prostoru.

"Provod i sjajna noć su zagarantovani. Svratite na druženje i vrhunsku muziku!, poručuju organizatori.

Cijena ulaznice je 5 KM i karta će se moći kupiti na samom ulazu, a više informacija pronađite na zvaničnoj Facebook stranici eventa.