Muzika
0

MTV Awards: "Lovci na djeveruše" najbolji film

FENA
"Lovci na djeveruše", komedija o dvojici neženja i lovaca na suknje, dominirala je dodjelom MTV filmskih nagrada u subotu u Los Angelesu, osvojivši tri nagrade, uključujući i onu za najbolji film.

Drugi film o dvojici muškaraca, Oscarom nagrađena drama o ljubavi dvojice kauboja homoseksualaca, "Planina Brokeback" dobila je nagradu za najboljeg glumca koja je uručena Jakeu Gyllenhaalu, ali i nagradu za najbolji poljubac - između njega i njegovog partnera kojeg je glumio Heath Ledger.

Gyllenhaal se, primajući nagradu za najbolji poljubac, našalio odmaknuvši se od prezentera Justina Timberlakea dok je Evi Mendes koja mu je uručila nagradu dao poljubac u obraz.

Osim nagrade za najbolji film "Lovci na djeveruše" dobili su i nagradu za najbolji glumački par - Vince Vaughn i Owen Wilson - dok je Isla Fisher dobila nagradu za najbolju nadu za ulogu seksom opsjednute Vaughnove partnerice.

Nagradu za najbolju komičnu izvedbu dobio je Steve Carell za film "Junfer u 40-oj". Glumica Jessica Alba, koja je ujedno bila i domaćica svečanosti, zahvalila je "svim perverznjacima koji su glasovali za nju" i zahvaljujući kojima je dobila nagradu za naj-seksi izvedbu za ulogu u filmu "Sun City".

Angelina Jolie i Brad Pitt dobili su nagradu za najbolju borbu u filmu "Gospodin i gospođa Smith". Par koji je prošli tjedan u Namibiji dobio kćer nije bio nazočan dodjeli nagrada.

Nagradu za najboljeg junaka dobio je Christian Bale za ulogu Batmana u filmu "Batman: Početak" dok je najbolji zlikovac Hayden Christensen za ulogu Dartha Vadera u "Ratovima zvijezda III: Osveta Sitha".

MTV je nagradu za životno djelo uručio komičaru Jimu Carreyu.