Od 29. juna do 1. jula
43

Mostar Summer Fest nudi i druge sadržaje: Prilika za odmaranje i uživanje na festivalu

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Bliži se otvarenje ovogodišnjeg izdanja Mostar Summer Festa, koji će se održati se od od 29. juna do 1. jula na SC Kantarevac.

S ovim festivalom je tradicionalno došlo ljeto, kad je potrebno usporiti i odmoriti. Zbog toga je Mostar Summer Fest savršeno mjesto koje sadrži sve potrebne sastojke duhovne hrane: zrak, sunce i muziku.

Spas od vreline, osvježenje i punjenje baterija između nastupa potražite u Žujinom pubu uz 20 različitih vrsta piva, a oni koji to vole kraće i slađe, mogu navratiti do ledeno hladne Jägermeister zone.

Svratite i do Rakija cornera na domaću rakiju po svom ukusu ili do Red Bull Cocktail cornera na kojem ćeš pronaći viši nivo kombiniranja pića i podizanja raspoloženja.

Obavezno potražite i Jack Daniels Bar u kojem vas osim prepoznatljivog okusa očekuje i zanimljivo VR putovanje i još mnogo interaktivnog sadržaja, igara i produžene zabave. U Sky corneru uz 360 Camera Booth stvori jedinstvenu uspomenu koja će vam mamiti osmijeh narednih 360 dana do idućeg festivala.

Nakon otkačenog plesanja i pjevanja iz sveg glasa, a onda i odmaranja, posjetite food corner, gdje ćete pronaći masivne burgere, najukusniju roštiljsku ponudu i najslasnije palačinke, a budite spremni za prve redove omiljenih izvođača.

Cashless plaćanje

Mostar Summer Fest od ove godine donosi i beskontaktni sustav plaćanja. Plaćanje na festivalu bit će moguće isključivo festivalskom bezgotovinskom karticom. Festivalsku karticu na koju ćeš položiti željeni iznos moći ćeš preuzeti na za to predviđenim mjestima koja će biti jasno naznačena unutar festivalske zone.

Festivalsku karticu za plaćanje koristiš sva tri dana festivala. U bilo kojem trenutku toku festivala karticu možeš dopuniti sa željenim iznosom, a nepotrošeni iznos refundirati na pultu za izdavanje kartica.

Povrat preostalih sredstava s festivalske bezgotovinske kartice izvršite tokom festivala, jer naknadna refundacija neće biti moguća. Brzo, jednostavno i sigurno plaćanje festivalskom karticom omogućuje ti potpuni užitak na festivalu.

Za spektakularno jedanaesto izdanje Mostar Summer Festa od 29.juna do 1. jula pobrinut će se Bajaga i Instruktori, Let 3, Vojko V, Goran Bare i Majke, Urban & 4, Buč Kesidi, Helem nejse, Brkovi, Zoster, Krankšvester, Krešo Bengalka, Grše, Andra Kiddo i Pava.

U prodaji su festivalske ulaznice po cijeni od 59 KM i jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM. Podsjećamo kako na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a cijena jednodnevnih ulaznica će biti 30 KM. Zato kupovinom svoje festivalske ulaznice štedite 34 posto. Kupujte pametno, jer ponuda važi samo do srijede 28. juna.

Ulaznice pronađite na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sistema kupikartu.ba i drugim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH.