{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mostar Rock School najavljuje programski koncert 29.10. u centru Pavarotti

27.10.2015. u 12:09
31
0
Mostar Rock School najavljuje programski koncert 29.10. u centru Pavarotti
31
Mostar Rock School najavljuje programski koncert 29.10. u centru Pavarotti
U četvrtak 29.10. u Muzičkom centru Pavarotti sa početkom u 20:00 sati, Mostar Rock School predstavlja prvi od pet programskih koncerata koje će održati u sklopu školske 2015/2016 godine.
Ovo je četvrta programska godina mostarske škole rocka, a realizira se uz podršku Ambasade Kraljevine Norveške. Obrazovni program započeo je u rujnu sa 85 redovnih polaznika koji pohađaju individualnu i kombiniranu nastavu u sklopu šest ponuđenih smjerova (bubnjevi, bass, električna gitara, klavijature, saksofon, vokal), te međusobno surađuju kroz program session bendova i ostalih školskih aktivnosti. Kroz svoju infrastrukturu, škola servisira i do stotinu dodatnih korisnika iz Mostara i okoline, te kontinuirano širi kapacitete i stvara nove suradnje.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici kreiraju muziku na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo.

Ovaj četvrtak predstavljamo 13 session bendova, koji su imali četrdesetak dana da spreme obrade hitova iz 50-ih i 60-ih, kao i svoja autorska djela koja podsjećaju na ovaj period. Najbolji autorski uradak/izvedba bit će nagrađen snimanjem u profesionalnom studiju Recording Studio MC Pavarotti, tako da koncert ima i kompetitivni aspekt.

Pripremili smo bogat program, a repertoar uključuje i neke vrlo zahtjevne kompozicije. Pozivamo sve poštovaoce dobre glazbe da nam se pridruže i da ovaj četvrtak rezervišu za druženje uz zvuke 50-ih i 60-ih. Ukoliko ne želite propustiti početak koncerta, preporučujemo da na ovo putovanje kroz vrijeme krenete na vrijeme, jer koncert zaista počinje u 20:00 sati. Ulaz je slobodan.

Za više informacija o Mostar Rock School posjetite www.mostarrockschool.org.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: