{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Montrealska plesna zvijezda Greenteck dolazi u Sarajevo

19.3.2018. u 16:22
2
4
Montrealska plesna zvijezda Greenteck dolazi u Sarajevo
2
 
U četvrtak 22. marta Sarajevo će ugostiti Greentecka, svjetskog prvaka u popping plesu, poznatog po vrhunskoj preciznosti i besprijekornom stilu.
Greenteck se posvetio putovanjima po svijetu kako bi inspirisao i proširio popping scenu, a njegova naredna stanica je glavni grad BiH. Party s ovim specijalnim gostom bit će održan u klubu Underground, a dan kasnije, 23. marta, u Domu mladih bit će upriličena radionica s ovom plesnom zvijezdom iz Montreala.

Greenteck je dominantna figura u takmičarskim krugovima i jedan od najboljih plesača na međunarodnoj plesnoj sceni. Uz njegovo ime vežu se mnoga plesna priznanja, uključujući nedavno osvojeno prvo mjesto na jednom od najvećih stand-up hip hop plesnih evenata na svijetu, Juste Deboute 2018, koji je održan sredinom marta u Parizu i ugostio je više od 4.000 plesača iz čitavog svijeta. U popping finalu Greenteck i njegov plesni partner Nelson nastupili su protiv Nessa i Poppin C-ija.

Riječ je o iskusnom izvođaču, istinskom showmenu koji svojim nastupom i inovativnim konceptima svoju nevjerovatnu energiju prenosi na publiku. Greentecka prati reputacija plesača s veoma visokom energijom koja protiče između više različitih stilova. Sa snažnim temeljima i ludo kreativan, Greenteck je sila povezana sa poppingom u čitavom svijetu.

Noć hip hopa i plesa je planirana za četvrtak 22. marta s početkom u 21:00 u klubu Underground u Sarajevu. Više informacija može se naći na Facebook eventu kluba. Radionica s Greenteckom na rasporedu je 23. marta u Domu mladih, gdje će učesnici, pored 90 minuta različitih eksperimenata sa poppingom, moći postavljati pitanja i razgovarati s ovim sjajnim plesačem. Broj mjesta za radionicu je ograničen, tako da je potrebno što ranije se prijaviti na Facebook eventu plesne grupe Fresh Generation.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: