Muzika
0

Moloko u Zagrebu

Klix.ba
U organizaciji koncertne agencije Impresario Zagreb će 14. oktobra posjetiti britanska plesna atrakcija Moloko, u sklopu turneje na kojoj promoviraju novi album 'Statues'.

Od mračnih trip-hop početaka do pop-hitića, poput 'Bring It Back', Moloko su uvijek nekakvim čudnim putevima uspjevali doprijeti do publike. Njihova muzika, iako vrlo hvaljena, vrlo je često ostajala nedefinirana. Kako oni sami kažu, njihova muzika je crno-jezovito-shizofrenična, što god im to značilo.

Moloko su 1993. godine u Sheffieldu, u Engleskoj, osnovali producent Mark Brydon, tada već legenda šefildske scene i vokalistica Roisin Murphy, koja je u to vrijeme najveću inspiraciju nalazila u Kim Gordon i Kim Deal. Nakon što su se upoznali u tamošnjem klubu, ubrzo je uslijedio njihov prvi, pomalo futuristički i svakako za to vrijeme nekarakterističan 'Do You Like My Tight Sweater?'.

Nakon debija, uslijedili su 'I Am Not A Doctor' s kojeg su i skinuti njihovi najveći hitovi +Time is Now' i 'Sing it Back', koji su prije nekoliko godina harali pop-chartovima diljem svijeta, te 'Things To Make And Do'.

Ulaznice po cijeni od 200 kuna uskoro će biti u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Izvor: iskon.hr.