Putovanje u tamni dio
10

Moby najavio izlazak memoara "Then It Fell Apart" za 2019. godinu

FENA
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američki muzičar Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby najavio je izlazak memorara "Then It Fell Apart" za 2019., piše The Rolling Stone.

"Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih", napisao je Moby na twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017. "Porcelain: A Memoir".

"U ljeto 1999. Moby je objavio album "Play". Poput albuma koji definiraju generaciju, 'Play' je bio sveprisutan i katapultirao je Mobya u superzvijezde. Odjednom se družio s Davidom Bowiejem i Lou Reedom, Christinom Ricci i Madonnom, uzimajući ecstasy za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo", stoji u saopćenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. juna 2019., prenosi Hina.

Poznati američki komičar i voditelj Stephen Colbert rekao je za "Then it fell apart" da "nekako ta hronika duge, tamne noći duše uključuje smiješne priče u kojima su Trump, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika".