Nakon skandala u Beogradu
0

Moby: Nadam se da će neko pomoći Amy Winehouse

Sarajevo-x.com
Poslije "najgoreg koncerta u historiji Beograda" i skandala koji je Beograđanima u subotu navečer priredila britanska pjevačica Amy Winehouse, oglasio se i američki muzičar Moby. On je izašao na scenu u Beogradu nakon katastrofalnog nastupa kontroverzne pjevačice.

Fanovima se Moby, koji je za razliku od Amy u subotu sjajno odradio posao, obratio putem Twittera, te nastup Amy opisao kao tužan.

"Ne poznajem Amy Winehouse, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ovo je stvarno tužno", napisao je Mobi na "Twitteru" prije nego što je izašao na scenu.

Moby je od samog dolaska u Beograd poslao niz poruka, tako da su fanovi mogli da saznaju kad je stigao, da je "vruće, sunčano i prelijepo u Beogradu", da je "jako vruće, lijepo, ali vruće" i da na stage izlazi oko ponoći.

Ipak, oko ponoći stigla je konstatacija: "Nastupam na festivalu u Srbiji sa Amy Winehouse i ona je na stageu i mumla... Čovječe, može li neko da interveniše? Ovo je žalosno".

On se međutim potrudio da koliko-toliko ispravi stvari, te je profesionalno obavio svoj posao.

"Hvala Beograde. Bilo je sjajno... I hvala što ste ostali do tako kasno. Ne dešava se često da se festivalski nastup završi u 2.30 sati", napisao je Moby, prenio je srbijanski list Blic.