VIDEO
/
Mladi hip-hoper Kontra objavio premijerni spot

S
Sarajevo-x.com
25.1.2010. u 12:00
0
42
Mladi hip-hoper Kontra objavio premijerni spot
0
Mladi hip-hoper Kontra objavio premijerni spot
Mladi sarajevski hip-hoper Zlatan Hajlovac, poznatiji pod nadimkom Kontra, objavio je spot za pjesmu "Sarajevo" u kojoj je na sebi svojstven način opjevao grad u kojem je rođen i odrastao.
Vrlo interesantan spot režirao je Emir Kapetanović, kamerman je bio Amel Đikoli, a montažu je uradila Jelena Maksimović.

Zlatan je inspiraciju za pjesmu pronašao u rodnom gradu za koji kaže da odiše dušom i s kojim se rijetko koji grad na svijetu može ravnati i grad koji je stvoren za opisivanje i pisanje, a inspiracija leži u svakoj "trunci asfalta".

Kontra je rođen 1990. godine gdje se počeo baviti muzikom 2003. godine. Nakon nekoliko godina bavljenja muzikom postao je član je sarajevskog Bussin Crewa u kojem je bio najmlađi član.

Tokom karijere sarađivao je i sa Frenkijem, na čijem je albumu gostovao kao MC i producent. Nastupao je sa skoro svim velikim imenima balkanske hip-hop scene, a danas je član Dlanbeatz ekipe i trenutno radi na albumu zajedno sa kolegom i prijateljem Štukom. Više informacija i snimke sa nastupa možete vidjeti na Zlatanovom MySpace.com profilu.Komentari (42)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: