Audicija u Čitluku
0

Miss Slave prva polufinalistica DJ Talent Showa

Sarajevo-x.com
Slavica Čule
Slavica Čule
U Čitluku u klubu "Bumerang" održana je osma audicija DJ Talent Show – Mater of Ceremony za izbor najboljeg DJ- a u BiH, a Slavica Čule oduševila je žiri.

"Miss Slave, kako sebe naziva Slavica, svojim nastupom zasjenila je sve ostale takmičare. Njena tehnika miksanja bila je korektna i perfektna, a njen DJ set bio je ispunjen vokalnim houseom, dinamičnim ritmovima i perkusijama, te je samim time i sveukupni dojam bio na visokom nivou. Također, ne možemo ne spomenuti da je Miss Slave, iako jedina predstavnica ljepšeg spola u ovom takmičenju, definitivno jedna od najjačih polufinalista", kazao je Jasmin Ferović Fera.

Audicije za DJ Talent Show – Master of Ceremony bliže se kraju, ostala su još dva grada – Tuzla i Zenica, a nakon toga slijede dvije polufinalne emisije, te veliko finale koje će održati 25. juna 2011. godine.

Slavici Čule, Adnanu Banjiću, Dini Dizdareviću, Mirzi Lačeviću, Draženu Zimonjiću, Marku Lukiću, Nenadu Vidoviću, Elvedinu Mujagiću i Tiboru Kljakiću će se već u nedjelju, 29. maja, pridružiti i polufinalista sa audicije iz Tuzle.