Show Zvezde Granda
55

Mirza Pandur razočarao nastupom, Bosanac mu poručio: Moj si Sarajlija, ali jedna stvar me nervira

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sarajlija Mirza Pandur nastupio je sinoć u showu "Zvezde Granda", no njegova izvedba nije posebno oduševila članove žirija.

Mirza je nastupio u duelu sa Stefanom Tomićem, a nakon što su zamalo obojica dobili po šest glasova, Đorđe David je u posljednjoj sekundi povukao glas i tako poslao Stefana direktno dalje. (Mirzin nastup možete pogledati od 31:12).

"Da je došlo do akapele tu bi Mirza bio bolji jer tako je pokazalo dosadašnje iskustvo. Ipak, u programskom dijelu je Stefan u prvoj pjesmi bio za klasu bolji i zato sam glasao", rekao je Đorđe.

Dragan Stojković Bosanac je prokomentarisao da Mirza ima ozbiljne uspone i padove i da je za razliku od prošlog nastupa, sinoć imao nekoliko grešaka.

"Pjevaš, malo se trudiš, malo ne… Bio si kao: 'Evo mene, evo vas, 'ajde da idemo kući što prije'. To me nervira jer si moj Sarajlija i ozbiljno ti kažem, nema razloga da tako postupaš nonšalantno jer si talenat. Stefane, bio si odličan prvi put po mojoj mjeri sam dao glas", rekao je Bosanac.

Inače, Mirza je u posljednjem intervjuu istaknuo da je prezadovoljan suradnjom sa Snežanom Đurišić, koja ga priprema za nastupe.

"Snežana mene savjetuje kao rođena majka i ona je oslonac kakav mi treba u takmičenju. Ona sve kandidate koji su kod nje vodi bez premca. Sve je u dogovoru sa njom", ispričao je.