DJ Talent Show
0

Mirza Lačević prvi polufinalista iz Sarajeva

Sarajevo-x.com
Mirza Lačević
Mirza Lačević
Na audiciji za izbor najboljeg DJ- a u Bosni i Hercegovini DJ Talent Show – Master of Ceremony, održanoj u Sarajevu u Restaurant & Baru "The Basement", u svom desetominutnom predstavljanju kandidata sa muzikom po vlastitom izboru predstavilo se njih deset.

Žiri je odlučio da u uži izbor uđu dva kanidata, te da ovaj put oslanjajući se na svoja osjetila, odmjere svoje snage i pokažu ko je bolji DJ.

Mirza Lačević puštao je tech house, u oba svoja nastupa bio je apsolutni miljenik publike, a svojim stylingom, načinom na koji je komunicirao sa svim prisutnima i žirijem proglašen je najinteresantnijim i potpuno drugačijim od ostalih. U drugom nastupu oslonio se na svoja osjetila i opet nam pokazao da to odlično radi, što je na kraju rezultiralo odlukom žirija da je Mirza ove noći bio najbolji i tako je postao prvi polufinalista DJ Talent Show – Master of Ceremony iz Sarajeva.

Mirzi Lačeviću, Draženu Zimonjiću, Marku Lukiću i Nenadu Vidoviću, Elvedinu Mujagiću, Tiboru Kljakiću uskoro će se pridružiti i drugi polufinalista iz Sarajeva.