Mirsad Kerić, klavijaturista Šabana Šaulića, sahranjen uz pjesmu Sinana Sakića

Klix.ba
23.2.2019. u 13:05
460
100
Mirsad Kerić, klavijaturista Šabana Šaulića, sahranjen uz pjesmu Sinana Sakića
460
Mirsad Kerić, klavijaturista Šabana Šaulića, sahranjen uz pjesmu Sinana Sakića Foto: Facebook
Mirsad Kerić , klavijaturista Šabana Šaulića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila 17. februara 2019. godine, sahranjen je danas u 10 sati na groblju Neuerfriedhof u Offenbachu (Njemačka).
Od Kerića su se na sahrani oprostili rođaci, prijatelji i poznanici. Iza Kerića su ostali supruga Ružica, i troje djece sinovi Dennis i Damir, te kćerka Annabela.

Kerić koji je bio dugogodišnji saradnik pokojnog pjevača Šabana Šaulića sahranjen je uz pjesmu Sinana Sakića "Da se opet rodim".

Podsjećamo, Mirsad Kerić preminuo je 18. februara usljed teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradao i Šaban Šaulić. U automobil Seat Ibiza koji je vozio Kerić udario je automobil marke Mazda. Prema nezvaničnim informacijama vozač Mazde bio je u alkoholisanom stanju i nije imao vozačku dozvolu.

Kerić koji je zadobio teške povrede ljekari su pokušali vratiti u život, međutim nakon 24-satne borbe za život isključen je sa aparata.

U automobilu je sa Šaulićem i Kerićem bio i Šabanov kum Boban Stojadinović koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

Šaban Šaulić sahranjen je jučeru 15 sati na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Sahrani su prisustvovali članovi porodice, prijatelji i brojne Šabanove kolege.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (100)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: