|

Miroslav Ilić u Banjoj Luci započeo proslavu velikog jubileja

Miroslav Ilić u Banjoj Luci započeo proslavu velikog jubileja
0
S
Piše: D. T.
9.3.2012. u 11:38
0
komentara
0

dijeljenja
1/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
2/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
3/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
4/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
5/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
6/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
7/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
8/8 Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Miroslav Ilić, legendarni pjevač narodne muzike, je sinoć pred više hiljada obožavatelja u banjalučkoj dvorani Borik održao koncert za pamćenje, kojim je započeo svoju veliku regionalnu turneju povodom 40 godina uspješnog rada.
Sinoćnja proslava velikog jubileja i koncerti koji slijede nazvani su po Ilićevom hitu "Tebi", a popularnog Slavuja iz Mrčajevaca u Banjoj Luci je pratio poznati orkestar Miše Mijatovića.

"Jesen sedamdeset i neke", "Pozdravi je pozdravi", "Jedan dan života", "Božanstvena ženo", "Tebi", "Voleću te do kraja života", "Pitaš majko kako je", samo su neke od pjesama koje je Ilić, čini se u dahu, otpjevao sa svojom publikom u banjalučkom Boriku.

Uz one koji su odrastali uz Miroslavove hitove, na koncertu u Banjoj Luci bilo je i mnoštvo mladih koji su rođeni u godinama kada je ovaj legendarni pjevač ušao u svoju drugu deceniju estradnog rada.

Upravo ta činjenica Ilića svrstava među najveće pjevače narodne muzike na ovim prostorima, što je on sinoć i definitivno potvrdio nastupom u Banjoj Luci.

Nakon grada na Vrbasu, Ilić je u nedavnom intervjuu za portal Sarajevo-x.com najavio i velike koncerte u Skoplju, Mostaru, Sarajevu, Ljubljani, Zagrebu, Podgorici, Nišu, Sofiji, Temišvaru i mnogim drugim gradovima regije.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.