Iskrene emocije
1

Minea objavila singl i video spot "Čovjek s dva lica"

Klix.ba
Hrvatska pjevačica Minea objavila je spot za pjesmu "Čovjek s dva lica". Minea je 90-ih bila jako popularna pjevačica, ne samo u Hrvatskoj nego i u regionu, a posljednjih nekoliko godina više se posvetila voditeljskom poslu. No, ljubav prema muzici nije izblijedila, a to dokazuje i nova pjesma.

"Imam osjećaj da je saradnja s Milanom Vlaović došla baš u pravo vrijeme i vjerujem kako neće proći nezapaženo. Malo sam razmažena po pitanju saradnji jer su Tonči i Vjekoslava Huljić obilježili sve protekle godine moje karijere, a Milana je idealna osoba kojoj sam prepustila 'autorsku palicu' s apsolutnim povjerenjem. Željela sam i vizuelnu promjenu, a Zoran Aragović je na prvu prepoznao moj senzibilitet i za snimanje video spota mi kreirao nekoliko haljina u kojima sam se osjećala ženstveno i senzualno. Sretna sam. Sigurna sam kako će se mnoge žene pronaći u ovom snažnom, emotivnom tekstu i vrlo brzo zapjevati pjesmu", kaže omiljena pjevačica.

Dodaje da je uživala snimajući spot u prekrasnoj Istri i kampu Polidor, okružena fantastičnom ekipom na čelu s Katjom Restović.

"Moj partner u spotu, karizmatični plesač Fabris Radin toliko me nasmijavao da sam ga u našim plesnim kadrovima nagazila barem tri puta. Znam da je danas već uobičajeno osmisliti nekakve provokacije uz novi singl, ali niti je 'Čovjek s dva lica' takva pjesma, niti sam ja takva. Moje emocije su uvijek iskrene i jednostavno odbijam kalkulirati. Čak i kad' se zbog toga svađam sama sa sobom", rekla je Minea.

Uvijek nasmijana Minea i njen autorski tim posebno se raduju nastupu na predstojećem CMC Festivalu u Vodicama na kojem će, kao i svake godine, uživati uz brojnu publiku.