Fanovi oduševljeni
10

Miley Cyrus zajedno s majkom u novom kontroverznom spotu za "Mother's Daughter"

Dž. L.
Miley Cyrus objavila je novi kontroverzni spot za pjesmu "Mother's Daughter" u kojem se pojavljuje i njena majka. Populrna Amerikanka već osvaja muzičke ljestvice novim singlom.

Pjevačica se u spotu pojavljuje u crvenom kombinezonu od lateksa pokazujući divlje plesne pokrete. Kroz pjesmu i spot Miley slavi snagu različitosti i slobode.

Tako se kroz video pojavljuju različite ličnost kroz koje je pjevačica nastojala oslikati ono o čemu pjeva. Tako u jednom trenutku pored Miley sjedi i njena majka Tish Cyrus, poznata američka glumica, dok se vrte stihovi: "Mama mi je uvijek govorila da ću uspjeti i uspjela sam..."

U spotu su i XXXL model Angelina Duplisea, 67-godišnja glumica Amazon Ashley, manekenka Aaron Phillip, skater Lacey Baker, glumica i plesačica Melanie Sierra, trans aktivista Casil MyArthur...

Cyrus je u maju ove godine objavila kako se vraća na scenu s projektom EP "She Is Coming", i to nakon albuma "Younger Now" iz 2017. godine. Nakon novog singla uskoro ćemo imati priliku čuti i njenu pjesmu koju je snimila sa Arianom Grande i Lanom Dely Rey za predstojeći film "Charlie's Angels".

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Cyrus je ponovo uspjela oduševiti fanove, naročito nakon saradnje s Markom Ronsonom na "Nothing Breaks Like a Heart" koja i danas obara rekorde slušanosti.