Najavio koncert
19

Mile Kekin u Sarajevu predstavio svoj novi album "Kuća bez krova"

Klix.ba
Foto: M. O./Klix.ba
Foto: M. O./Klix.ba
U Sarajevsko Pubu u Koturovoj ulici legendarni hrvatski punk muzičar predstavio je svoj novi solo album "Kuća bez krova" te je najavio svoj sutrašnji koncert koji će biti održan u kultnom sarajevskom klubu Sloga.

"Ovo će mi biti treći solo koncert u karijeri. Prije sutrašnjeg koncerta u Sarajevu svirao sam jedino u Zagrebu i Ljubljani. Jako mi je drago zbog sutrašnjeg nastupa i zahvaljujem se svima koji su uzeli učešće u procesu organiziranja mog nastupa u klubu Sloga", istakao je Mile Kekin.

On je dodao kako njegovi sve češći izleti u solo vode ne predstavljaju stagnaciju kada je riječ o njegovom angažmanu u sastavu Hladno pivo, a posebno je naglasio kako njegovi samostalni nastupi ne isključuju njegov rad s bendom kojeg je osnovao davne 1988. godine u Zagrebu.

Foto: M. O./Klix.ba
Foto: M. O./Klix.ba

"Ja sam u jednom trenutku shvatio da zaista postoji interes za mojim samostalnim nastupima. Posebno mi je drago da na koncertima Mile Kekina vidim neke ljude koji ne dolaze na nastupe Hladnog piva. Pretpostavljam da posjećuju moje koncerte zato što me vole u malo opuštenijem, malo manje agresivnom izdanju", dodao je Kekin.

Još jednom podsjećamo da će Mile Kekin sutra u klubu Sloga u 21 sat održati svoj koncert pred sarajevskom publikom, a karte se mogu kupiti na online servisu kupikartu.ba.