S novim bendom
0

Mile Kekin u februaru iduće godine stiže u sarajevsku Slogu

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Prošlo je mnogo vremena od 15. marta 2019. kada smo se posljednji put družili sa ovim izvanrednim pjevačem, muzičarem, autorom i nekadašnjim frontmenom benda Hladno pivo.

U međuvremenu je objavio i drugi studijski album "Nježno đonom" te na oduševljenje brojne publike aktivno nastupa sa svojim bendom u gradovima širom regije izvodeći, pored pjesama sa svojih albuma, najveće hitove Hladnog piva. U sarajevsku Slogu stiže 16. februara.

"Želja mi u sklopu iduće turneje publici ponuditi svoj Soundtrack za život i za svaki koncert pripremiti različite setliste. Od Šamara, preko Knjige Žalbe pa sve do Nježno đonom, napisao sam previše pjesama da stanu u jedno veče i zato, rekoh sebi, hajde da je plan da nema plana. U sklopu turneje Soundtrack za život početkom iduće izlazi i live album, gdje može svako vidjeti kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umjetnih aroma i pojačivača okusa. Veselim se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno - vama, dragi ljudi moji", kazao je Kekin.

Uskoro će biti objavljene informacije vezane za prodaju ulaznica.