"Atlas"
1

Mile Kekin objavio novi singl, pjesmu onih kojima je pun kofer svega

Klix.ba
Nakon hita "Reno 4" koji je prošle godine osvojio radiostanice i publiku, Mile Kekin predstavio je singl "Atlas".

"'Atlas' je putna pjesma, k'o što postoje putne rakijice nakon kojih nema nazad. To je pjesma gastarbajtera, pečalbara i onih kojima je samo pun kofer svega pa sjedaju u prvi bus, vlak i avion iako znaju da ih nigdje ne čeka zemlja meda i mlijeka", opisao je Kekin novu pjesmu.

Tekst pjesme napisao je Mile Kekin. Za produkciju je bio zadužen Denis Mujadžić Denyken, a režiju spota potpisuje jedan od najboljih hrvatskih reditelja muzičkih spotova Radoslav Jovanov Gonzo.

U pjesmi "Atlas" svirali su Danko Krznarić (gitare, kljavijature, perkusije i prateći vokali), Marko Bregant (gitare i prateći vokali), Andrija Lazo (harmonika i prateći vokali), Neven Jurić (Bas gitara i prateći vokali) i Matko Gaće (bubnjevi).

"Posebno moramo zahvaliti Hrvatskim željeznicama na jeftinijim kartama i što su nam posudili kapu i onu palicu kojom se maše vozovima. Hvala i Huljama, prijateljskom bendu, što su nam glumili u spotu i još nam pivo platitli. Također hvala šminkerici Kasandri što smo ispali ljepši nego što smo mogli zamisliti", rekao je Kekin.