Vraća se na scenu
147

Milan Stanković se neće zamonašiti, uskoro objavljuje pjesmu koju je snimio s dvojcem iz Sarajeva

I. S.
Foto: Instagram/milanstankovic
Foto: Instagram/milanstankovic
Milan Stanković se nakon pauze vraća na muzičku scenu - uskoro će objaviti pjesmu koju je snimio s Jalom Bratom i Bubom Corellijem.

On se prije nekoliko godina posvetio vjeri te u potpunosti prestao koristiti društvene mreže. Srbijanski mediji su prošlog ljeta objavili da će se on zamonašiti u manastiru Podmaine u Budvi. Izvor za Kurir je sada otkrio Milanove nove planove.

"Pjesma će biti neviđeni hit. Svi koji su je čuli su oduševljeni. Cijeli projekt se drži u strogoj tajnosti. Milan je zbog pjesme više puta odlazio u Sarajevo, ali je sada sve završeno. Sad samo ostaje na Milanu da odluči kad će je objaviti, ali nema sumnje da će ova stara - nova saradnja izazvati pravi bum na estradi. Pomirenje i kraj rada na pjesmi su zajedno proslavili na večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana", ispričao je.

Također je otkrio kako će njih trojica uskoro objaviti prvu verziju pjesme "Pablo" i to kao remiks.

"Ova verzija je svojevremeno 'procurila' na društvenim mrežama u demo verziji, ali je na kraju puštena s novim aranžmanom, iako su mnogi tad tvrdili da je ta verzija bila mnogo bolja. Milan je dosad više puta mijenjao svoje planove oko povratka na scenu. Tako je njegova prvobitna ideja bila da mu povratnički singl bude jedna pjesmu koju je davno napisao, a koja mu je duže vrijeme stajala u fioci nakon što je odlučio da kaže 'zbogom' estradi", kazao je.

Dalje navodi da se Milan ipak predomislio i uspostavio kontakt s bosanskim dvojcem te odlučio igrati na sigurno kako bi se s njihovom pjesmom vratio na estradni vrh.