Emocije na vrhuncu
410

Merlin oduševio i četvrtu noć u Beogradu: S Vesnom Zmijanac otpjevao "Kad zamirišu jorgovani"

D. J.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Bosanskohercegovački umjetnik Dino Merlin održao je četvrti koncert u prepunoj beogradskoj areni Štark, a večers mu je specijalni gost bila pjevačica Vesna Zmijanac.

"Dame i gospodo, moja Tina Tarner, Vesna Zmijanac", najavio ju je Merlin nakon čega je uslijedio višeminutni pljesak publike.

@alo_portal Ovo se čekalo! Vesna Zmijanac je specijalni gost na četvrtom koncertu Dina Merlina, publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #dinomerlin #vesnazmijanac ♬ original sound - Alo_portal

Dino i Vesna izveli su jedan od najljepših dueta svih vremena "Kad zamirišu jorgovani", a mnoge je ova emotivna izvedba dovela do suza.

Među publikom su se i večeras mogla vidjeti poznata lica poput pjevača Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića.

I večeras je pjevač istaknuo važnost mira i suživota.

"S obzirom da sam relativno uspješan čovjek i nemam nekih aman želja, sve sam to nekako skoro ostvario. Imam jednu želju istinsku - da taj moj unuk raste i živi u miru s vama. Da grade jedan fini svijet, bolji svijet, da se natječu i takmiče u dobru. Da su u miru sa svojim porodicama i komšijama i da tako prenesu nove generacije neku poruku u neku bolju budućnost", poručio je Merlin.

Nakon Beograda, Dino Merlin nastavlja svoju turneju u Zagrebu gdje će održati četiri koncerta, te u Švicarskoj i Sjevernoj Makedoniji gdje su zakazana po dva koncerta.