Muzika
0

Maya Sar premijerno predstavila spot za pjesmu "Milovanja"

Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Novi spot bh. kantautorice Maye Sar danas će biti predstavljen u klubu Monument u Sarajevu, a prije zvanične premijere možete ga pogledati na portalu Klix.ba.

Riječ je o spotu za pjesmu "Milovanja", jednu od prvih pjesama napisanih za album "Krive riječi", čiji tekst i muziku potpisuje Maya Sar, dok je aranžman i produkciju radio Mahir Sarihodžić u Long Play studiju.

"Dodirujući tipke klavira meke poput najfinijeg pamuka suptilno su oslikani najljepši ljudski dodiri - milovanja“, kazala je Maya, opisujući ovu romantičnu melodiju.

Video je režirao Adnan Huremović iz produkcijske kuće Arthur Production, sa kojom je Maya Sar sarađivala i na prethodnim video spotovima.

Kvalitetna produkcija odlika je i ovog spota u kojem Maya Sar plijeni kako glasom tako i izgledom za koji su bili zaduženi frizer Ensar Dervišbegović, vizažistica Maja Talović i stilistica Ajla Huremović.

Na ovom spotu, nastavlja se saradnja Maye Sar i renomiranog bosanskohercegovackog brenda, Alma Ras.

Spot će danas imati i regionalnu TV premijeru, a večer će, također u Monumentu, u 21.30 Maya Sar nastupiti sa svojim bendom u okviru programa Special Jazz Night.