Muzika
0

Maya Sar osvojila Beograd uz ogromnu podršku kolega i publike

Klix.ba
Kantautorica Maya Sar prvi put je nastupila u Beogradu 22. februara, a njen koncert u prestižnom Pozorištu na Terazijama bio je u znaku divnih pjesama i velike podrške kolega muzičara i pjevača.

Koncert je počeo pjesmom "Korake ti znam", nakon čega su se nizali hitovi sa albuma "Krive riječ", dok su specijalni gosti bili pravo iznenađenje za publiku. Sa Sergejem Ćetković u duetu, Maya Sar je izvela pjesmu "Moj svijet", a sa Aleksandrom Radović žensku himnu "Moj je život, moja pjesma".

Pred prepunim pozorištem, otpjevala je i hit "Zar se nismo shvatili" koji je komponovala za Zdravka Čolića.

Kantautorka, koju vole sve generacije, veče je završila specijalnom zahvalnicom beogradskoj publici.

"Hvala, predivno je reći hvala. Ovo je bilo veče za pamćenje. Hvala vam na tome što volite i podržavate moj rad, obećavam vam još mnogo ovakvih večeri", poručila je Maya Sar.

Da i te kako cene njen rad pokazale su i njene brojne kolege, pa su se tako u publici našli: Jelena Tomašević i Ivan Bosljčić, Tijana Dapčević, Leontina, Nevena Božović, Sara Jovanović, Bojana Stamenov, Zoe Kida, članovi grupe Neverne Bebe i brojni drugi.

Nakon Beograda, uspješnu turneju "Live in Theatre" Maya Sar nastavlja u Beču 9. marta, kada će nastupiti u teatru "Akzent".