U Herceg etno selu
0

Matija Cvek i The Funkensteins ovog ljeta će prvi put nastupati u Međugorju

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Matija Cvek & The Funkensteins će 8. augusta prvi put nastupati u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju.

Najavljeni koncert odmah je po objavi izazvao ogroman interes publike i nema sumnje kako će brzo biti rasprodan, kako to i obično biva sa koncertima trenutno jednog od najpopularnijih izvođača mlađe generacije u regiji.

Stoga se one prve tzv. early bird ulaznice po nižim cijenama upravo puštaju u prodaju i mogu se kupiti isključivo preko sistema entrio.ba.

Foto: Press
Foto: Press

Prvi kontingent ulaznica je po cijenama 25 KM i 30 KM VIP. Nakon što se rasproda ovaj kontingent, ulaznice po većim cijenama bit će u prodaji i na drugim prodajnim mjestima.

Matija Cvek je muzičar čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj muzičkoj sceni. Njegove nagrade više niko i ne stiže brojiti, a megahit "Trebaš li me" sa Eni Jurišić i dalje svakodnevno svira u eteru, no Cvek ne staje i na svom novom albumu donosi deset novih, odličnih pjesama u kojima će fanovi imati priliku uskoro uživati i u Međugorju.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni nastupi uživo s bendom The Funkensteins, a s kojima izvodi kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Brune Marsa, Stevieja Wondera, Dine Dvornika i Michaela Jacksona.