Sarajevo i Tuzla
114

Massimo Savić pozvao bh. publiku na svoje koncerte: Želim da se vidimo u sve većem broju

Klix.ba
Nakon što je sinoć spektakularnom izvedbom hita "Nisam spreman" Massimo oduševio puliku na regionalnoj dodjeli muzičkih nagrada Music Awards Ceremony, koja je održana u Stark Areni u Beogradu, Massimo je pozvao bh. publiku na svoje koncerte u Tuzli i Sarajevu.

Massimov live nastup je bio specijalno osmišljen i režiran upravo za ovu priliku, a nastupio je uz pratnju pijaniste svog benda, višenagrađivanog muzičara Gojka Tomljanovića. Publici je priredio trenutak za pamćenje.

Upravo takve trenutke obećao je i bh. publici pred koju dolazi na Dan žena u Tuzlu, dvorani Mejdan i 30. marta u dvoranu Mirza Delibašić u Sarajevu.

"Ćao dragi ljudi, evo uz snijeg i cikut djece želim vas pozvati da dođete 8. marta u Tuzlu, za Dan žena jedan poseban dan i želim da se vidimo u što većem broju jer je u Tuzli uvijek predivno. Isto tako želim da dođete 30.03. da se vidimo u Skenderiji i da slavimo muziku"; rekao je Massimo u videoporuci za fanove.

Massimo pred bh publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni muzičari Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

Da je Massimo Savić jedan od najpopularnijih muzičara regije i miljenik publike različitih generacija u prilog govori i veliki interes za koncertima za koje su ulaznice puštene u pretprodaju i mogu se kupiti po cijenama već od 15 KM.

Prodajna mjesta ulaznica su: sustav kupikartu.ba, plato Skenderije i BKC (Sarajevo) i ch shop Mido-Korzo (Tuzla).