Massimo Savić nagrađuje 50 najsretnijih kupaca ulaznica novim albumom "Sada"

Klix.ba
21.2.2019. u 13:41
240
5
Massimo Savić nagrađuje 50 najsretnijih kupaca ulaznica novim albumom "Sada"
240
Massimo Savić nagrađuje 50 najsretnijih kupaca ulaznica novim albumom "Sada" Foto: K. S./Klix.ba
U susret bh. turneji Massima Savića, koja će biti održana 8. marta u dvorani Mejdan u Tuzli i 30. marta u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu, organizatori iz agencije PRimera, zajedno sa izvođačevom izdavačkom kućom Aquarius records, nagrađuju 50 kupaca ulaznica sa novim albumom "Sada".
"Mogućnost osvajanja CD-a imaju svi koji kupe ulaznice za koncerte u Tuzli ili Sarajevu do 25. februara. Pedeset sretnih dobitnika ćemo izvući nasumično, a barcodove dobitnih ulaznica objaviti na našim društvenim mrežama i na stranici Kupikartu.ba", pojasnili su iz agencije PRimera.

Očekivano, veliki broj ulaznica već rasprodan, a preostale se po cijenama već od 15 KM mogu kupiti u cd shopu Mido u Tuzli, platou Skenderija, Artikulaciji BKC u Sarajevu ili putem sistema Kupikartu.ba.

Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni muzičari - Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

"To što sviramo tako dobro, rezultiralo je time da nam sad dolazi sve više i više ljudi na koncerte. Negdje 2012. se dogodio taj nagli skok sa pjesmom „Iz jednog pogleda“, što me prebacilo iz manjih dvorana u velike prostore, tako da se sad družimo u puno većem broju", kazao je Massimo medijima na press konferenciji organiziranoj uoči bh turneje.


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: