Veliko interesovanje
240

Massimo Savić nagrađuje 50 najsretnijih kupaca ulaznica novim albumom "Sada"

Klix.ba
Foto: K. S./Klix.ba
Foto: K. S./Klix.ba
U susret bh. turneji Massima Savića, koja će biti održana 8. marta u dvorani Mejdan u Tuzli i 30. marta u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu, organizatori iz agencije PRimera, zajedno sa izvođačevom izdavačkom kućom Aquarius records, nagrađuju 50 kupaca ulaznica sa novim albumom "Sada".

"Mogućnost osvajanja CD-a imaju svi koji kupe ulaznice za koncerte u Tuzli ili Sarajevu do 25. februara. Pedeset sretnih dobitnika ćemo izvući nasumično, a barcodove dobitnih ulaznica objaviti na našim društvenim mrežama i na stranici Kupikartu.ba", pojasnili su iz agencije PRimera.

Očekivano, veliki broj ulaznica već rasprodan, a preostale se po cijenama već od 15 KM mogu kupiti u cd shopu Mido u Tuzli, platou Skenderija, Artikulaciji BKC u Sarajevu ili putem sistema Kupikartu.ba.

Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni muzičari - Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

"To što sviramo tako dobro, rezultiralo je time da nam sad dolazi sve više i više ljudi na koncerte. Negdje 2012. se dogodio taj nagli skok sa pjesmom „Iz jednog pogleda“, što me prebacilo iz manjih dvorana u velike prostore, tako da se sad družimo u puno većem broju", kazao je Massimo medijima na press konferenciji organiziranoj uoči bh turneje.