{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Massimo pjesmama dodirnuo Tuzlake

S
Piše: D. Brkić/Sarajevo-x.com
1.4.2012. u 10:15
0
11
Massimo pjesmama dodirnuo Tuzlake
0
Massimo Savić, hrvatski pop pjevač za kojeg kažu kako je najoriginalniji muški vokal u regiji, održao je u subotu uvečer koncert u Bosanskom kulturnom centru.
Massimo se obradovao nastupu u Tuzli, a za koncertnu salu BKC-a rekao je kako mu se izuzetno sviđa. U obraćanju novinarima rekao je kako se on pred koncert ponaša kao da mu je prvi i za svaki koncert ima posebne pripreme.

“Snalazim se na sceni i u svim prostorima. No, nisam rutiner. Uvijek se ponašam kao da mi je prvi koncert”, rekao je Massimo.

U Tuzli je pjevao oko 150 minuta, a publika ga je u dva navrata vraćala na scenu. On im se odužio pjesmama sa starih, ali i novog albuma. Od publike se oprostio s pjesmom “Laku noć”.

Inače, u 150 minuta svirke Massimo Savić je publici pričao o tome kako je pjesma nastala, o saradnji sa kolegama… Akcenat je stavljen na promociju novog albuma “Dodirni me slučajno”, a opšti utisak nakon koncerta mogao bi glasiti kako je Massimo svojim pjesmama dodirnuo Tuzlake koji će, sasvim sigurno, dugo pamtiti njegov koncert i pjevušiti stare i nove hitove.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: