Muzika
339

Massimo nastavlja uspješnu turneju u BiH

Klix.ba
Velika bh. turneja Massima Savića koja je započela 1. marta u Bihaću u dvorani Kulturnog centra, nastavlja se večeras, 5. marta u Tuzli u prostoru Bosanskog kulturnog centra, 6. marta u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, na Dan žena 8. marta u Sarajevu, u Domu mladih, te 10. marta u Mostaru, u Domu Herceg Stjepan Kosača.

Uz podršku kompanije m:tel koja je prepoznala ovu jedinstvenu koncertnu priču i Massima, omogućen je zbog velikog zanimanja publike još jedan dodatni koncert u Zenici, 12. marta u Bosanskom narodnom pozorištu, a ako je suditi po početku turneje, svaki od ovih koncerata bit će uistinu koncert za pamćenje za sve Massimove fanove.

Massimo i njegov bend su oduševljeni reakcijama publike u Bosni i Hercegovini!

Publika je u Bihaću koncert uglavnom otpjevala u glas s Massimom i bila tijekom cjelokupnog koncerta na nogama, a u Tuzli i Zenici već nekoliko dana vlada euforija zbog Massimovog dolaska.

Sarajevska promocija "best of" albuma Massima Savića pod nazivom "Massimo Najbolje" bit će 8. marta.

Ovo ekskluzivno izdanje, rađeno samo za tržište Bosne i Hercegovine, nudi kompilaciju šesnaest najvećih hitova jednog od najboljih vokala u regionu. Kao specijalni gosti na albumu pojavljuju se Neno Belan i grupa Meritas.

Album je, od početka ove sedmice, već dostupan u prodaji, a tokom sarajevskog koncerta u Domu mladih (8. marta) prodavati će se po promotivnoj cijeni od 10 KM.

U subotu, 8. marta, Massimo će promovirati svoj "best of" album, družeći se sa fanovima i predstavnicima medija u prostorima Tropik Media Shopa (etaža -1 , BBI Centar) sa početkom u 13 sati.