Muzika
13

Marko Louis ima novi singl koji putuje od Srbije do Indije

Klix.ba
Poslije pjesme "Pašana”, u saradnji sa Božom Vrećom, Marko Louis je objavio i drugi singl "Pada noć" sa svog novog albuma "Beskraj", koji treba izaći u februaru 2017. godine.

Ostao je dosljedan svom zvuku tj. da spaja nespojivo, tako da i u ovoj pjesmi, pored balkanskih elemenata, možemo čuti i zvuke drum’n’bassа, hip-hopa i indijske kulture. Ono što ovu pjesmu čini još interesantnijom je i ženski vokal koji pripada indijskoj pjevačici Tanu Saxena, mladoj, perspektivnoj pjevačici iz Mumbaija sa kojom je Marko stupio u kontakt nakon što je čuo njene nastupe sa YouTubea i društvenih mreža.

Album je pretežno na srpskom jeziku i fokus je na duetima, pa tako i pjesma "Pada noć" predstavlja jednu prelijepu saradnju između Srbije i Indije. Muziku i aranžman u saradnji sa Petrom Zorkićem je radio Marko, a tekst Steva Milošević. Na albumu će se naći i dvije obrade pjesama Markovog pokojnog oca Ljubiše Stojanovića Louisa. “Doviđenja” je jedna od pjesama koja je premijerno izvedena na muzičkoj emisiji “3 Boje Zvuka” u kolaboraciji sa Vasilom Hadžimanovom.

“Ne postoje granice kada se radi o muzici i zato mi je drago da sarađujem sa umjetnicima širom svijeta i da time sjedinjujemo naše energije i brišemo granice. Jedva čekam da sa ovom pjesmom nastupam uživo sa bendom pred publikom a, ko zna, možda skoknemo i do Indije”, izjavio je Marko. Spot je snimljen u prelijepim crnogorskim šumama sa produkcijskom kućom 2N Studio, na čijem čelu se nalazi talentovani Nikola Novović.

"Na snimanju spota nam je bilo jako zabavno u traženju lokacije pošto smo prešli skoro cijelu Crnu Goru. Doživjeli smo jednu malu neprijatnost na snimanju spota kada se drvo iznenada srušilo nekoliko centimetara od moje glave. Na sreću, sve se dobro završilo i ubacili smo i taj kadar u spot kako nikad ne bi zaboravili", Ispričao je Marko.