Muzika
0

Marilyn Manson izdao novi album

Klix.ba
Jedna od prvih fotografija sa novim članom Tim Skoldom koji je zamijenio Twiggya Ramireza
Jedna od prvih fotografija sa novim članom Tim Skoldom koji je zamijenio Twiggya Ramireza
Marilyn Manson je danas izdao svoj novi album 'The Golden Age Of Grotesque', a kako bi prikladno proslavio, dan prije toga je priredio privatnu zabavu u Los Angelesu.

Kontroverzni rocker Marilyn Manson je danas, 13. maja, izdao svoj šesti album koji nosi naziv The Golden Age Of Grotesque za kojeg on kaže da treba biti nešto što će skrenuti pažnju sa dešavanja u svijetu. "Album se tako zove zato što je to jedno vrijeme, jedna era, koju pokušavam napraviti.", kaže Manson. "Odvratiti ljude od odvratnosti koja se dešava u svijetu. Navesti ih na maštu i umjetnosti." Prvi single mOBSCENE je već u prodaji, a spot za single je režirao sam Manson. Spot se već vrti po svim muzičkim kanalima i izaziva kontroverziju sa djevojkama obučenim u sexy vojničke uniforme i crvene gaćice, sijamskim blizankama i njegovom djevojkom Ditom von Teese koja pleše u čaši šampanjca.

Dan prije izdavanja albuma, 12. maja tj. u ponedjeljak je Manson u Key klubu priredio privatnu zabavu 'Grotesk Burlesk' u Los Angelesu. Gosti su imali priliku iskusiti dekadenciju Los Angelesa u tridesetim godinama, a rečeno im je da budu pripremljeni na sve. Također su mogli i pogledati Mansonove slike, koje su nedavno doživjele veliki uspjeh na njegovoj prvoj samostalnoj izložbi.

Marilyn Manson uskoro nastupa na Ozzfestu zajedno sa Ozzyem i grupama Korn i Disturbed.