"Razmjena ljubavi"
105

Marija Šerifović pred koncert u Mostaru: Bit ću dobra koliko publika bude dobra

R. D.
Foto: R. D./Klix.ba
(Foto: R. D./Klix.ba)
Marija Šerifović u petak će održati svoj prvi koncert u gradu na Neretvi. Spektakl u Mostaru počinje u 21 sat na igralištu Sportskog centra Kantarevac.

Koncert jednog od najboljih ženskih vokala na Balkanu okarakterisan je kao simboličan rastanak s ljetom, a najavljen je konferencijom za medije na početku koje je beogradska pjevačica kazala kako je sretna da ima priliku napokon pjevati pred mostarskom publikom.

"Vrlo često me ljudi pitaju šta ste nam pripremili. Nisam vam pripremila ništa, bit ću dobra onoliko koliko je dobra publika na mojim koncertima jer je to razmjena energije, ljubavi, raznoraznih emocija, fluida... Definitivno volim da kažem da koliko je publika dobra toliko ću biti dobra i ja", kazala je Marija.

Dodala je kako o Mostaru misli jako puno lijepoga, ali ne voli da previše o tome.

"Pjevači kako dođu u neki grad tako su se odmah tu zaljubili, tako su mu tu baba, deda, majka, otac, stric... Ja nisam, ja samo volim Bosnu i Hercegovinu, to je prosto kao pasulj", prokomentarisala je.

Kako je ovo prvi njen koncert u Mostaru, tako nisu predviđeni gosti. Karata još ima, a dan kasnije Marija nastupa u Banja Luci.

"Nemam vremena za turističke obilaske, njih odradim u neformalnim posjetama. Kad dođem da radim ja volim samo da spavam, kvalitetno jedem i još bolje pjevam", kazala je na kraju.