Nakon šest godina
393

Marija Šerifović održala fantastičan koncert u Tuzli: Noć ljubavi u punom Mejdanu

A. K.
Foto: A. K./Klix.ba
(Foto: A. K./Klix.ba)
Regionalna muzička zvijezda Marija Šerifović večeras je održala koncert u dupke punoj dvorani Mejdan u Tuzli. Nakon šest godina publika je s oduševljenjem dočekala ovu popularnu pjevačicu, koja je u okviru turneje promovirala i posljednji album.

Šerifović je nastup pred tuzlanskom publikom počela numerom "Drugačija", koja se izdvojila kao veliki hit, a već u prvim taktovima je izmamila ovacije prisutnih.

Nakon toga su se nizale pjesme s novog albuma, ali i stari hitovi koje je nerijetko uglas pjevala skupa s publikom.

Ovu muzičku noć pored repertoara, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, obogatila je i spektakularna bina, svjetlosni efekti i ozvučenje, koji su cijeloj priči dali dodatne obrise spektakla po kojima je i poznata ova pjevačica raskošnog glasa.

Šerifović je koncert održala u okviru svoje regionalne turneje "Dolazi ljubav", a kada je riječ o Bosni i Hercegovini, Tuzla je bila prva destinacija ove srbijanske muzičke zvijezde.

Svoj posljednji nastup u gradu soli je imala prije šest godina, a večerašnjem izlasku pred tamošnu publiku posebno se radovala. Očekivanja publike je opravdala te nesumnjivo ostavila otvorenim vrata za neki od idućih spektakularnih koncerata.