{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Marija Šerifović napušta Srbiju

S
2.11.2008. u 18:26
0
33
Marija Šerifović napušta Srbiju
0
Marija Šerifović napušta Srbiju
Pobjednica pjesme Evrovizije 2007. godine Marija Šerifović napustila je Srbiju i preselila se u Beč, odakle planira da osvoji Evropu.
Evropska karijera nije jedini razlog Marijine odluke. Naime, Marija nije zadovoljna koliko se u Srbiji poštuje pjevački kvalitet i prave vrijednosti, dosta joj je zavisti kako sama kaže. "Ne žalim se, dobro sam zaradila, ali Srbiji sam donijela veliku pobjedu i učinila sam da se mnogi osjete ponosno, a doživjela sam da se mnogi u Srbiji naslađuju objavljenim prljavštinama koje su o meni iznijeli neki zli ljudi. Dočekala sam mogućnost da snimim strani album koji će koštati mnogo, više od 200.000 eura, i u taj projekat ću uložiti sve. Ukoliko uspijem, ne vjerujem da ću se više za stalno vratiti u Srbiju", rekla je Marija u intervjuu za Televiziju Pink.

Šerifovićka je nezadovoljna i time što je više ona pružila svojoj zemlji nego što je poslije pobjede na Evroviziji dobila od Srbije, za šta najviše krivi svoj menadžment koji se brinuo o njenoj karijeri. Kritikovala je i pjevačice koje po njenom mišljenju nemaju kvalitet, ali dobijaju prostor u medijima.

"Do sada sam ćutala i uvek sam pričala da svaka pjevačica u Srbiji treba da dobije šansu, ali više neću da ćutim. Iskreno, jako malo njih se zaista bavi pjevanjem, a sve ostale treba zakonom zabraniti. Neka se uvede novi termin za one koje prije podne spavaju, po podne ugrađuju sise, a uveče otvaraju usta, na plejbek", kaže Marija.

Šerifovićkin muzički projekat je uveliko u pripremi, a pjevačica želi da sa njim osvoji evropsko tržište.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: