Muzika
0

Management Eltona Johna preuzima 2CELLOS

Sarajevo-x.com
Rocket Music Entertainment predvođen Eltonom Johnom, odlučio je voditi menadžment popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim menadžmentom.

Ovakav zanimljiv transfer ni ne čudi jer su 2CELLOS već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su prije svih, naravno, Elton John, James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

"Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak menadžment. To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni je inistirao Elton John koji nas je uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna kompanija koja bi se mogla odlično brinuti o 2CELLOS", poručuje popularni dvojac.

2CELLOS su trenutno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album 2CELLOS Luka Šulić & Stjepan Hauser (Sony Classical/Menart). Prije Japana momci su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur. Oni će otvarati svaki koncert Eltona Johna.