Promocija CD-a za djecu
42

FOTO+VIDEO / Mališani s oduševljenjem pratili promociju LiloLanda

Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
TV voditelj dječijih programa Elvir Lilo Hadžijamaković danas je u Sarajevu promovisao CD s na kojem su dječije pjesme pod nazivom LiloLand.

Ispred sarajevskog BBI Centra okupio se veliki broj mališana u pratnji roditelja koji su rado došli da čuju pjesmice svog omiljenog voditelja.

Radi se o CD-u na kojem će djeca na jednom mjestu imati 10 najljepših pjesmica za njihov uzrast, a to su: Kad si sretan, Drugarstvo, Hula hop, Kukunka, Hoky poky, Pačiji ples, Divan dan, Ivin voz, Zvončići, Djeda mraze ne skreći sa staze i LiloLand, koja je zaštitna pjesma na albumu.

Hadžijamaković kaže da je CD urađen vrlo brižljivo i profesionalno te da se radi o jednom od najbrižljivije stvaranih dječijih CD-ova.

Album je rađen u studiju Tempo Sarajevo, izvršni producent je Almir Ajanović, a aranžmane su radili Damir Bečić i Almir Ajanović. Prateće vokale su otpjevali Elma Selimović, Maja Nurkić, Emina Bajtarević, Emina Porča, Adna Dženeta Resić, Ada Ćirić i Haris Ćato, a produkciju vokala je radio pjevač Elvir Bandić Banda.