Muzika
8

Makao cover bend svjetskim hitovima rasplesao posjetioce Lord Somersby's Bridgea

Klix.ba
Nevjerovatnu energiju donio nam je sinoć Makao, koji je poznat kao bend koji svira najbolju party muziku - house. Oni doista zvuče svjetski. Oni su i Guetta i Moloko, i Morales i Junior Jack.

Brojna publika Lord Somersby's Bridgea u nevjerici je promatrala i slušala kako Makao ekipa uživo svira ono što današnji DJ-evi puštaju po klubovima. Nakon prvih pjesama jasno se vidjelo koliko su posvećeni produkciji do najsitnijih detalja zbog čega su zvučali identično originalu, a u nekim momentima čak i bolje.

Poznavaoci i fanovi elektronske muzike, koja je po definiciji "nesvirljiva", najbolje su mogli ocijeniti čudesnu Makao ekipu koja je koristila obične instrumente - bubanj, gitare, saksofon ali sa dosta elektronike, i proizvela odličan zvuk i priredila još jednu nezaboravnu noć pod vedrim nebom na Lord Somersby's Bridgeu.

U utorak će na Sensation stageu nastupiti domaćini, bend Skroz. Besplatne pozivnice obezbijedite na vrijeme kod Somersby patrole.

Pozivnice za nastup Skroza možete osvojiti i ako na [email protected] pošaljete e-mail sa naznakom "Za Skroz", ime, prezime i broj telefona. Javite nam se!