Protiv dječijih fobija
0

Maja Šuput i 9-godišnja Mia Mikulec snimile dječiji singl "Šarene laži"

A. P.
Nakon prvog singla "Što je to ljubav" sa istoimenog dječjeg albuma hrvatske pjevačice Maje Šuput koji je u rekordnom roku ušao u srca i domove naših najmlađih, došao je na red i drugi dječji hit "Šarene laži" koji Maja pjeva u duetu sa prekrasnom devetogodišnjom Mijom Mikulec.

Pjesma govori o svim mogućim lažima s kojima su se djeca nekada plašila, a koja zapravo u kasnijem odrastanju stvaraju dugoročnije probleme.

Pjesma između ostalog kaže: "Ne boj'te se djeco pauka i buba, šišmiša i vrana, guštera i žaba, ne boj'te se djeco liječnika, zubara, ne boj'te se nikad mraka iz ormara..."

Foto: Srećko Rundić
Foto: Srećko Rundić

U pjesmi se uz najzarazniji plesni ritam spominje niz nepotrebnih dječjih fobija sa ciljem da se naši klinci prestanu bojati gluposti i živjeti u strahu.

Foto: Srećko Rundić
Foto: Srećko Rundić

"Žao mi je što ovakvih pjesama nije bilo kad sam ja bila mala jer eto ostalo mi je da se cijeli život bojim i munja i zlih vila, zmajeva i vrana ili pak groma i oluje kad nestane struje... Zahvaljujem se prekrasnoj Miji te mami Mirjani Mikulec koja nam je dovela svoju kćer u studio te smo zajedno ispisale jednu novu dječju povijest", rekla je Maja, saopćila je IN Musica.